ervaringen van deelnemers

Het belangrijkste dat de training me heeft gebracht is dat ik actiever ben geworden en dichter bij mijn gevoel sta. Door de training heb ik gereedschappen gekregen om mezelf en anderen te bemoedigen. Ik ben me ervan bewust geworden dat zelfbemoediging in kleine stapjes gaat en dat het belangrijk is je niet te laten ontmoedigen in dit proces!
Anna

Ik begrijp nu welke gedachten en gevoelens tot voor mij moeilijke situaties leiden en heb aangrijpingspunten gekregen waardoor ik anders kan omgaan met die situaties. Ik heb meer de regie terug over mijn leven en ga milder en vriendelijker met mezelf om.
Margriet

Ik ben door de training minder gevoelig geworden voor hectiek, minder beïnvloedbaar. Ik heb een middel aangeleerd gekregen om tot mezelf te komen. De training is een groeibodem voor het positieve dat in ieder mens schuilt.
Frank

Ik voel me vaak sterker en positiever. Wanneer ik soms wat negatiever ben of iets naars heb meegemaakt, blijf ik er minder in hangen. Ik kan beter relativeren. Ik denk positiever over anderen.
Hilde

Ik ben mezelf beter gaan begrijpen en accepteren. Ik heb meer zelfvertrouwen en heb steeds meer grip op lastige situaties. Ik weet nu dat met mezelf op de huid zitten, het alleen maar slechter met me gaat. Ik kan steeds beter rustig en met overtuiging mijn best doen, daar kom ik het verst mee.
Willem

Ik heb na twee avonden al zoveel meer innerlijke rust. Ik begrijp zelf niet goed hoe het gaat maar de accepterende houding van Jannette is heel bemoedigend. Ongelooflijk dat inzichten en simpele oefeningen mij zoveel kunnen brengen.
Thea