Wie is Moed doet goed Zwolle

foto web

Ik ben Jannette van Gelder. Ik ben maatschappelijk werker en gedragstrainer. Ik heb een eigen coachings- en trainingspraktijk Moed doet goed Zwolle en ik werk als gedragstrainer bij de reclassering.

Ik wil graag op basis van gelijkwaardigheid met je nadenken over hoe je in het leven staat en of je dit je wel of niet helpt om je goed en betekenisvol te voelen:

  • wat belemmert je in je leven?
  • hoe kun je minder blijven hangen in negativiteit zodat je (weer) in je kracht kan komen?
  • wat is je kracht, waarin ligt je kracht?
  • waarin schuilt je waarde? En hoe kun je meer naar je waarden leven?

Als je weet wat je eigen-waarde is, durf je pas echt te gaan kiezen voor iets nieuws. Vanuit zelfvertrouwen ontstaat de ruimte om te oefenen en fouten maken met nieuwe inzichten. Je bent onderweg!

Mijn werkwijze heb ik ontwikkeld door ervaring en opleidingen waarbij ACT, Motiverende Bejegening en het MeerMoed-instituut een doorslaggevende rol hebben gespeeld. Deze stromingen gaan uit van de eigen kracht en kennis van de hulpzoeker. Als trainer en coach begeleid ik de persoonlijke zoektocht en maak ik mensen bewust van hun eigen kracht. Zelfbemoediging en het bemoedigd raken door dingen aan te pakken in je leven, horen vanzelfsprekend bij mijn aanpak.

zekfwaardering