relatie opfrissen…

…waar wacht je nog op?

Op het moment dat je partner dezelfde wensen heeft of problemen ervaart als jij?
Je wacht op een moment dat er niet komt! De ander is uniek en heeft eigen wensen en verwachtingen. Hoe duidelijker jij weet wat je belangrijk vindt, hoe meer je daar naar kunt gaan leven. Je wordt zelf de verandering die je in je omgeving wilt zien. Daarom kun je deze training zelfstandig volgen: het is geen (echt-)parentraining maar een training voor mensen die zelfstandig hun relatie willen verbeteren.

Op het moment dat je moedig genoeg bent om de verantwoordelijkheid op je te nemen voor een goede relatie?
Veranderen, doorbreken van patronen, dat vraagt om Moed! Maar door de training wordt je moediger. En zodra je beseft dat je zelf invloed hebt op je relatie, kun je moed bewust gaan inzetten om je invloed te gaan uitoefenen. En je zult merken dat je door actief te zijn moed en zelfbewustzijn groeien!

Op het moment dat het minder spannend is om je relatie te gaan opfrissen?
Vaak ontstaat spanning als we iets willen veranderen, zeker in je partnerrelatie: wat zal hij/zij wel niet denken, blijft hij/zij wel van me houden? Weten dat spanning erbij hoort en weten hoe je jezelf kunt bemoedigen helpt je om het aan te gaan. Het resultaat is in elk geval dat jezelf niet (meer) tekort doet en daardoor alleen al gaat je relatie weer meer stromen. Wie weet wat een onvermoede genegenheid en geluk er binnen je bereik ligt!

no-matter-how-hard-the-past-you-can-always-begin-again

Zijn je bezwaren min of meer getackeld?
Geef je op voor de training Waar wacht je nog op? en ontvang handvatten waarmee je direct effect gaat ervaren in je relatie. Je krijgt je gevoel van invloed en kracht terug. Je wordt zelfstandiger en daardoor een fijner mens voor jezelf en aantrekkelijker voor de ander. Vanuit die zelfstandigheid heb je uiteraard ook de keuzevrijheid om uit de relatie te stappen als het je niet lukt om het tij te keren terwijl je wel vindt dat dit vereist is.
Ook al kan dit gebeuren, de training is niet bedoeld als ‘laatste strohalm’: het is een inspirerende en ongedwongen manier om je relatie op te poetsen voor een nieuwe ronde aan mogelijkheden!

De training wordt gepland bij voldoende aanmeldingen.

Meer lezen? Schoenakeracademie.nl